Home Credit – mobilní aplikace na správu úvěrů, převod peněz

Mobilní aplikace pro správu financí již nejsou doménou pouze bankovních institucí. Nově představil svou mobilní aplikaci Home Credit. Prostřednictvím této mobilní aplikace mohou klienti Home Credit spravovat kreditní kartu, Flexibilní půjčku a úvěry s opakovaným čerpáním.

Nová komunikační platforma od Home Creditu, jednoho z největších poskytovatelů nebankovních půjček na českém trhu, bude navíc postupně doplňována funkcemi pro správu i dalších produktů. Aplikaci si zatím mohou stáhnout pouze uživatelé s operačním systémem Android z Google Play. Pro iOs Home Credit slibuje spuštění aplikace ještě během tohoto roku.

Co nabízí mobilní aplikace Home Credit?

Jak již bylo zmíněno, aplikace nabízí veškeré potřebné funkce pro správu kreditních karet, Flexibilní půjčky a úvěrů s opakovaným čerpání. Uživatelé si mohou zjistit aktuální výši splátky a získají také ihned instrukce k jejímu zaplacení. Co dalšího může uživatel přes aplikaci zjistit?

  • aktuální zůstatek na kartě
  • informace o bezúročném období
  • transakční historii
  • informaci o získaném bonusu ve věrnostním programu Premia
  • přehled aktuálních slev u obchodních partnerů Home Creditu
  • informace o dalších produktech Home Creditu (např. konsolidace půjček Home Credit)

Samozřejmostí je také možnost převodu peněz na běžný účet. Mobilní aplikace přitom není jen pro stávající klienty společnosti. Využít ji mohou i zájemci o půjčku, kteří teprve zvažují všechny možnosti. V rámci aplikace lze vyplnit krátký formulář a následně se klientské centrum Home Creditu se zájemcem spojí a pokusí se pro něj najít optimální řešení.

Současnost a budoucnost mobilní aplikace

Již nyní aplikace splňuje veškeré bezpečnostní náležitosti, které jsou v současnosti pro systémy tohoto typu potřebné. Uživatelé se mohou přihlásit buď bezpečnostním kódem nebo otiskem prstu.

Budoucnost aplikace vidí její tvůrci v celkovém rozšíření vlastností tak, aby si jejím prostřednictvím uživatelé zařídili vše, co potřebují. To znamená celý proces sjednání úvěru a jeho následnou správu. Aplikace by také měla obsahovat všechny potřebné informace tak, aby uživatelé nemuseli hledat na více místech.

Hodnocení uživatelů aplikace na Google Play

Existence aplikace zatím nemá dlouhého trvání, přesto už ji pochopitelně mnoho lidí začalo využívat a také hodnotit na Google Play. Aplikaci dosud ohodnotilo 71 uživatelů. Hodnocení jsou většinou kladná, aplikace dosahuje čtyř hvězdiček z pěti. Poslední komentáře uživatelů však ukazují, že po aktualizaci došlo k nějakému problému a její funkčnost byla omezena. Technická podpora Home Creditu však na veškeré negativní komentáře reaguje a snaží se sjednat co nejrychlejší nápravu.

Jak najít ten nevýhodnější úvěr?

Vyznat se v dnešní nepřeberné nabídce půjček a najít tu nejvýhodnější půjčku vyžaduje čas a práci. Srovnávač půjček a úvěrů ušetří spoustu času a nasměruje k té nejlepší nabídce.